Migratie

31 mei 09:00 .90% van alle gebruikers heeft inmiddels weer een werkende laptop. Alle overige gebruikers hebben zich inmiddels gemeld bij de helpdesk en worden op afspraak geholpen. 

28 mei 19:00 uur

AFAS is ook weer beschikbaar zowel binnen als buiten de RDS werkomgeving.
Toch problemen in RDS? Wis even je cookies en probeer het opnieuw. Kom je er niet uit, bel met de helpdesk.

28 mei 17:45 uur

We lopen op schema. De eerste collega’s hebben het proces succesvol doorlopen. Heb je je laptop aangezet, maar gebeurt er niets? Of loop je vast in het proces? Schroom niet om contact op te nemen met de helpdesk. Zoals je begrijpt is het daar wat drukker dan gebruikelijk, maar we doen onze uiterste best om je zo snel als mogelijk te helpen!

28 mei 14:50 uur Er is groen licht. Volg de handleiding zodat je laptop een nieuwe installatie krijgt. 

21-5-2021 Als het goed is heb je van Movisie een handleiding gekregen voor herinstallatie van de laptop. Lees hem goed door!
Niet ontvangen of kwijt? Hier vind je een kopie : 

Movisie handleiding (her)installatie laptop

20/5/2021 Hier vind je de laatste informatie over de cloudtransitie van de kennisinstituten. Op vr 28 mei om 11:45 zullen de zakelijke laptops van Movisie voorzien worden van een nieuwe uitrol. Dit vergt ook actie van jou, de gebruiker! Volg de stappen de nodig zijn nauwgezet. De laatste handleiding komt op tijd naar je toe in papieren en digitale vorm. Voor meer informatie verwijzen we je naar de communicatie vanuit Movisie.