Route

Ons kantoor ligt vlak achter station Utrecht Centraal en is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Door de verbouwingen aan Hoog Catharijne komt het voor dat de route anders loopt dan u gewend bent. We proberen de routebeschrijving op deze pagina actueel te houden.

Wanneer u het station verlaat aan de centrumzijde komt u op het stationsplein. Hier gaat u direct rechts en niet Hoog Catharijne binnen zoals voorheen. U loopt nu over een plein met aan uw linkerhand grote foto’s en ronde plantsoenen met gras. (Ook ziet u gele verwijzingsborden met Taxi erop.)

Wanneer u doorloopt ziet u een trap, roltrap en lift en daar gaat u mee naar beneden. Eenmaal beneden, komt u na ongeveer 20 meter uit bij een zebrapad, hier gaat u linksaf de spoorstraat in. Deze straat loopt onder een gebouw door, waarbij u verwijzingen P1 en P2 ziet. Aan het einde van deze straat gaat u links af de Catharijnesingel op. Na ongeveer 200m vindt u op nr 47-49 ons gebouw aan de linkerkant.

Komt u met de auto? Dan kunt u (betaald) parkeren in de parkeergarages P1 en P2 in de Spoorstraat.

Let op: door werkzaamheden zijn deze parkeergarages niet altijd goed bereikbaar. Volg de instructies van de verkeersregelaars.

Vanuit Arnhem (A12)
Volg Ring Utrecht-zuid. Neem afrit nummer 17 richting Utrecht. Ga aan het eind van de afslag rechtsaf de Europalaan in. Rijd rechtdoor (u neemt 2 rotondes) tot u een T-splitsing bereikt. Daar slaat u rechtsaf de Weg der Verenigde Naties in. Deze loopt door in de Graadt van Roggenweg. Blijf rechtdoor rijden en de borden Centrum volgen. U rijdt dan de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnebaan op. Meteen na de bocht volgt u de rechterrijstrook (niet de tunnel inrijden). Direct na de volgende verkeerslichten, rijdt u een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) in. Deze bevinden zich tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Hilversum (A27)
Volg op de Ring Utrecht-Oost en bij verkeersknooppunt Rijnsweerd de borden Utrecht Centrum. Dit brengt u op de A28. Aan het einde van de A28 gaat u linksaf de Waterlinieweg in. Volg de borden Centrum tot op de Catharijnesingel. Na de verkeerslichten kunt u linksaf de Spoorstraat in. Parkeer uw auto in een van de parkeergarages (P1 en P2) tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Amersfoort (A28)
Volg de beschrijving vanuit de richting Hilversum vanaf de A28.

Vanuit Amsterdam (A2)
Neem de Ring Utrecht-west afrit nummer 7, Oog in Al. Volg de borden Utrecht. Na het Amsterdam-Rijnkanaal bij de verkeerslichten rechtdoor, borden Centrum volgen. Rijd de Vleutenseweg af. Ga aan het eind rechtdoor de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnesingel op. Meteen na de bocht blijft u de rechterrijstrook volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Den Haag/Rotterdam (A12)
Volg de borden Ring Utrecht-west. Neem vervolgens de eerste afrit (nummer 8), Centrum. Volg de borden Jaarbeurs, steeds rechtdoor over de Martin Luther Kinglaan, de Weg der Verenigde Naties en de Graadt van Roggenweg. Rechtdoor rijden, borden Centrum volgen. U rijdt dan de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnesingel op. Meteen na de bocht de rechterrijstrook blijven volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Breda / Den Bosch (A2)
Volg de borden Ring Utrecht-west. Volg vanaf hier de beschrijving vanuit de richting Den Haag / Rotterdam.

Toegang voor mindervaliden
De entree voor mindervaliden vindt u aan de achterzijde van het pand. Reserveer de parkeerplekken via de Servicedesk, telefoon (030) 230 63 33. Via de achteringang van het gebouw gaat u met de lift naar de begane grond.

Staat u aan de voorkant en wilt u contact met de receptie? Gebruik de intercom.

Vanaf de entree lopen geleidelijnen naar de liften. In de lift vindt u etagecijfers in braille. Iedere etage is drempelvrij. De deuren zijn breed genoeg voor de draaicirkel van een rolstoel.

Vanaf Utrecht Centraal zonder trap
Wanneer u het station verlaat aan de centrumzijde komt u op het stationsplein. Hier gaat u direct rechts en niet Hoog Catharijne binnen zoals voorheen. U passeert nu een plein met aan uw linkerhand grote foto’s en ronde plantsoenen met gras. (Ook ziet u gele verwijzingsborden met Taxi erop.)

Wanneer u doorloopt ziet u een trap, roltrap en lift en daar gaat u mee naar beneden. Eenmaal beneden, komt u na ongeveer 20 meter uit bij een zebrapad, hier gaat u linksaf de spoorstraat in. Deze straat loopt onder een gebouw door, waarbij u verwijzingen P1 en P2 ziet. Aan het einde van deze straat gaat u links af de Catharijnesingel op, na ongeveer 200m vindt u op nr 47-49 ons gebouw aan de linkerkant.

Bij ons aangekomen, gaat u na 50 meter  linksaf de Westerstraat in. Daarna, na ongeveer 20 meter, linksaf de parkeerplaats op.
De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant. Als u aanbelt, opent de receptie de deur. Met de lift bereikt u de begane grond, waar de receptie is.

In bezit van een parkeerkaart Invaliden?
Zorg dat uw parkeerplek is gereserveerd. Volg de aanwijzingen hierboven tot u op de Catharijnesingel bent. Rijd de Westerstraat in. Ga na ongeveer 20 meter linksaf de parkeerplaats op. Hier vindt u 2 invalidenparkeerplaatsen. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, opent de receptie de deur. Met de lift bereikt u de receptie op de begane grond.